Wie ben ik

Wie ben ik

Ik ben Angela Lauwers, geboren in 1962 in Rhenen en thans woonachtig in Friesland.

Hoe is het begonnen

In 2010 las ik in De Margriet een artikel over dierentolken, “spreken met dieren”. Dat wilde ik leren. Als voorbereiding daarop heb ik bij Silva Nederland een training gevolgd waarbij je leert op je alfa-niveau (hersengolven) te komen. Je alfa-niveau kan je vergelijken met dagdromen, je bent dan creatief en ontvankelijk voor ingevingen. Geweldige cursus en mooie oefeningen gedaan. De dierentolkcursus was een openbaring en het smaakte naar meer.

In 2011 ben ik via de Quantum Touch I doorgegaan naar Touch of Matrix en heb daar de cursussen I, II en III gevolgd. 

In 2015 ben ik naar een workshop in Drachten gegaan, “aura’s zien en voelen”. Daar viel opnieuw een kwartje en ik heb me ingeschreven voor de 6-daagse training “Aura en Chakra Practitioner” in Groningen. Om het plaatje helemaal compleet te maken heb ik aansluitend de cursus “Signature Cell healing” gevolgd, ook in Groningen.

In 2017 ben ik in Harlingen gestart met het All Round Mediumschap en dat in 2019 afgerond met een diploma.

In 2019 heb ik deelgenomen aan het jaarprogramma Awake & Aware van de Bridgeman Academie en aansluitend de Mystery School van Altazar Rossiter gevolgd. Als kers op de taart mocht ik in 2021 beginnen met de opleiding tot Transformatief Coach, ook bij de Bridgeman Academie. Dit jaar ga ik deelnemen aan de jaartrainig van Maarten Oversier (Regressie en Reïncarnatie Therapeut) “de weg van het wiel”

 

Het heeft me zoveel gegeven dat ik dat nu mag doorgeven. Ik weet dat ik iets kan betekenen voor anderen en dus ook voor u.