transformatief coachen

transformatief coachen

Hoe heerlijk zou het zijn als je een licht en vrij leven zou kunnen leiden, vrij van blokkades en belemmerende overtuigingen? Zijn wie je echt bent, authentiek, zoals je bedoeld bent in dit leven. Hoe zou het zijn als je echt je passie kan gaan volgen!

We lopen allemaal krassen en deuken op in ons leven. Heel leerzaam maar niet echt fijn, zeker niet als die krassen en deuken zichtbaar en voelbaar blijven.

Hoe fijn is het dat ik je kan ondersteunen om die krassen en deuken onder handen te nemen. Blokkades wegnemen, jouw essentie weer zichtbaar te maken zodat je stappen kunt gaan zetten op jouw pad.

Ik maak gebruik van o.a.:

Trance inductie

EFT

Altazar Rossiter Methode

Spiegeloefening

Aura en chakra healing

Signature Cell Healing

Een sessie verloopt heel intuïtief en niet al deze methoden zullen aan bod komen. Dat wat nodig is voor dat moment zal ook ingezet worden.

Heb je interesse in een of meerdere sessie dan nodig ik je uit voor een intake gesprek. Daarin zal duidelijk worden wat ik voor jou kan betekenen en hoe het vervolgtraject er uit ziet.

LICHTER LEVEN TRAJECT

In het lichter leven traject maak je een reis “van het hoofd naar het hart”. Een prachtige, intense reis waarbij je je bewust wordt van wat je allemaal bij je draagt wat niet van jou is, wat je allemaal los mag laten aan overtuigingen, oordelen en conditioneringen, waar je je passie vindt en je zielsmissie ontdekt.

Het is een reis van 10 sessies (van elk max. 2uur), elk met een week integratietijd. We zijn dus 20 weken onderweg.