TOUCH OF MATRIX®

TOUCH OF MATRIX®


logo_tom_therapeut

 

Wat is Touch of Matrix

Touch of Matrix (ToM) is een bewustzijnsmethode waarbij blokkades op zowel het fysieke, emotionele, mentale, spirituele als op het ons nog onbekende niveau, kunnen worden opgelost. Dit is mogelijk door een optimale verbinding te maken met “het veld”, of het Universum.

Als we een vergelijking maken met de mens en de computer wordt het duidelijker. De programma’s op jouw harde schijf zijn gebeurtenissen die je hebt meegemaakt. Dat kunnen hele mooie, fijne gebeurtenissen zijn maar ook minder fraaie. Als er heel veel op je harde schijf komt te staan wordt de computer traag en kan zelfs blokkeren. Er kunnen klachten ontstaan, fysieke maar ook op andere gebieden. Hoe mooi zou het zijn als je het programma dat de klacht heeft veroorzaakt weg zou kunnen halen en daarvoor in de plaats een nieuw programma zou kunnen maken waar een positieve lading in zit. Als we het beeld mens/computer verder doortrekken dan is de verbinding met het world wide web te vergelijken met de verbinding met “het veld” ofwel het Universum. In het veld kan je alle antwoorden vinden.

Het mooie van deze methode is dat je niet hoeft te weten waardoor een klacht is ontstaan. Je hoeft dus ook een vervelende gebeurtenis niet nog eens te vertellen of “door te maken”. Jij, of jouw systeem, is zich bewust van de klacht, je accepteert hem, omarmt hem in liefde en je laat hem los in dankbaarheid.

Niets of niemand vindt het prettig genegeerd te worden, ook een klacht niet. Als je daar liefdevolle aandacht aan besteedt, is dat de eerste stap naar het oplossen van een blokkade, op welk gebied dan ook.

 

Een behandeling in praktijk

Als je bij mij komt voor een ToM-behandeling dan zal er eerst een gesprek plaatsvinden over jouw klachten en wat je graag wilt. Dat formuleer je dan in positieve bewoordingen, d.w.z. je vertelt wat je wilt en niet wat je niet wilt. Vervolgens maken we energetisch contact, ik ga naar mijn Ware Ik en heb een goede verbinding met “het veld” en neem jou daarin mee. Ik werk dan vanuit mijn hart en niet vanuit mijn verstand. Vanuit jouw Ware Ik en “het veld” kunnen de programma’s op jouw harde schijf die de klachten  veroorzaken, worden opgeruimd of leeggemaakt. Ook verborgen bestanden kunnen worden aangepakt. Er komt beweging in jouw computer maar je kan ook fysiek in beweging komen.

 

Op www.touchofmatrix.nl vind je meer informatie.