Wie ben ik ?>

Wie ben ik

Ik ben Angela Lauwers, geboren in 1962 in Rhenen en thans woonachtig in Friesland.

Hoe is het begonnen

In 2011 ben ik via de Quantum Touch I doorgegaan naar Touch of Matrix en heb daar de cursussen I, II en III gevolgd. Daar heb ik geleerd dat je met een behandeling hoog mag inzetten voor een goed resultaat voor je cliënt. De behaalde resultaten zijn telkens weer heel bijzonder.

In 2015 ben ik naar een workshop in Drachten gegaan, “aura’s zien en voelen”. Daar viel opnieuw een kwartje en ik heb me ingeschreven voor de 6-daagse training “Aura en Chakra Practitioner” in Groningen. Om het plaatje helemaal compleet te maken heb ik aansluitend de cursus “Signature Cell healing” gevolgd, ook in Groningen.

Ik ben niet paranormaal begaafd en ik voel me ook geen zwever. Ik heb de kans gekregen verder te kijken dan mijn neus lang is en dan mijn wereld groot is. Het heeft me zoveel gegeven dat ik dat nu mag doorgeven. Ik weet dat ik iets kan betekenen voor anderen en dus ook voor u.